Венедіктова виконує політичне замовлення Зеленського, – Гончаренко

Новини 10 Червня, 2020 511
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Генеральний прокурор Зеленського робить все, щоб переслідувати лідера опозиції – Петра Порошенка.

Про це народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко наголосив під час включення на телеканалі «Прямий», пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Європейська Солідарність”.

«Порошенко особисто приїхав за підозрою проти себе до генеральної прокуратури. Бо начебто якась підозра є. Згідно закону України генеральний прокурор особисто підписує народному депутату України, тож Порошенко приїхав за цією підозрою.

Маєте підозру – вручайте підозру. Замість того, аби щось вручати і проводити якісь слідчі дії Венедіктова сховалася, потім вийшла, ні про що конкретне не сказала, а потім знов пішла, сказавши, що вона дуже зайнята. Ми залишили всі свої контакти, і сказали, що готові повернутися, коли Венедіктова звільниться від своїх важких обов’язків», – зауважив народний депутат.

«Виглядає все це якось дико. Маєте щось проти людини, будь ласка, пред’являйте це. Нічого не маєте – навіщо увесь цей спектакль?» – додав народний депутат.

Олексій Гончаренко наголосив, що дії генеральної прокуратури проти Порошенка – стиль сталінських репресій.

«Була б людина, а справ можна і 220 відкрити, яка проблема? Це класична формула сталінська, і ми бачимо, як це реалізується. Кінцевою метою Венедіктової є – виконати політичне замовлення, щоб посадити Порошенка, як лідера опозиції. Зеленський відкрито казав про це на прес-конференції. Він дав політичне завдання майже відкрито. Венедиктова це завдання виконує, поки не виходить, але вона дуже старається», – підкреслив Гончаренко.

Коментарі

Позначки: , ,