Вдячний за пропозицію Маркіяну Мальському залишитися на посаді, але дякую – я свій вибір зробив,- Самардак

Новини 14 Серпня, 2019 198
На Яворівщині Яна Зінкевич підтримала Ігоря Самардака. Фото: Ігор Самардак.

Фото: Ігор Самардак.

Я ніколи особливо не розписував здобутки, але дехто звинувачує, що займався виключно виборами

Про це у Фейсбуці пише голова Яворівської РДА ( 2018 – 2019 рр.) Ігор Самардак.

“Наведу тут декільки цифр, за час своєї каденції із закликом до нової влади спробуйте хоча би наблизитися до таких результаті, а й перевершити то честь і хвала буде”,-  йдеться в дописі.

Так що думайте:

Залучено коштів на розвиток інфраструктури району (без врахування доріг та екологічних проектів) близько 75 млн. 2019р. перше півріччя та близько 10 млн. 4 квартал 2018 р. з обласного і державного бюджетів . Для прикладу 2014- 3 кв. 2018 загалом близько 50 – млн.

– Освіта заверщено 11 поточних 58 капітальних ремонтів на загальну суму близько 30 млн. така ж приблизно кількість розпочата і триває на різних стадіях.

Оздоровлення дітей та педпрацівників близько 17 млн. грн.

Закуплено оргтехніки та іншого методичного обладнання приблизно на 8 млн.

– Дороги : Гравійне покриття – 145 км. використано 3 тис. куб м. гравію, 40 км.- нове асвальтове покриття .

Розпочато реалізацію проектів (що покрились вже віковою патиною) Яворів – Грушів та Немирів- Грушів, Відновлено роботу по проектах Мостиська – Краковець, Шкло – Старичі та Шкла та Новояворівська.

– Медицина розпочато будівництво:

Нової поліклініки Немирів та двох нових амбулаторій Вербляни та Краківець , придбано діагностичного обладнання більш як на 20 млн. 1 реанімобіль та три автомобілі для сімейної медицини.

– Культура: встановлено 2 Українських рекорди – третій на підході.  Завершено капітальні ремонти в 5 народних домах ще в 15 тривають. Костюми ,оргтехніка та інші дрібниці більш 1,5 млн. грн. Та більше 1 млн. на районні бібліотеки.

– Спорт 2 поля завершено 3 на завершені ще на три одержано спіфінансування і розпочато роботи (до цього в районі було лише 5 ) 4 тренажерні майданчики.

– захист дітей придбано 6 квартир для сиріт, розпочато будівництво першого і єдиного в області МГБ (будинок де буде жити сімя до якої будуть направлятися діти, до визначення їх подальшого влаштування) запущена перша в області патронатна сім’я.

– Сільське господарство: фінансова підримка із 400 тис -2017 рік зросла до 3,8 млн. 2018 рік та 2,2 млн. перше півріччя 2019 року .Площу орендованих земель збільшено на 10 % орендну плату до бюджу на 30 %.

Створено більше 1,5 тис нових робочих місць.

Яворівський район вперше очолив рейтинг районів області.

Я думаю досить . І головне найкращий колектив РДА який здатний вирішувати питання будь – якої складності.

Вдячний за пропозицію Markiyan Malskyy залишится на посаді, але дякую – я свій вибір зробив.

Ледь не забув став головним кримінальним авторитетом та тримачем усіх кримінальних потоків району.

 

Коментарі

Позначки: ,