Важливо не повторити помилок Януковича: Порошенко звернувся до Зеленського перед його візитом у Брюссель

Новини 03 Червня, 2019 86

Петро Порошенко у Шевченківському Гаю, Львів, 29.04.19, фото: 4studio

Завтра, 4 червня, відбудеться дуже важлива і символічна подія – перший візит новообраного президента до столиці Європейського Союзу – Брюсселю.

П’ятий президент Петро Порошенко звернувся з цього приводу до Володимира Зеленського.

“Завтра відбудеться дуже важлива і символічна подія – перший візит новообраного президента до столиці Європейського Союзу – Брюсселю. Для всієї України важливо, щоби окрім символів і розмов ми побачили чіткий зміст. Бо в Януковича теж було багато розмов про євроінтеграцію в той час, коли Україну насправді намагалися повернути в Російську імперію.

Йдеться про те, щоби зберегти наші напрацювання: чотири союзи України та ЄС – енергетичний, цифровий, митний, а головне – підтвердити чіткий план щодо вступу України в НАТО і Євросоюз. Бо членство в НАТО – це є безпека для країни і для громадянина, це є мир на умовах України. А членство в ЄС – це дотримання прав людини і добробут кожного українця. І це основа програми партії “Європейська солідарність”. Ми будемо боротися за те, щоби реалізувати цей план. Завтра важливий день. Тож я бажаю успіху і Україні, і її Президенту”, – наголосив Порошенко.

Коментарі

Позначки: , ,