Важкопораненому снайпером бійцю з Львівщини збирають кошти на лікування

Новини 06 Вересня, 2021 271

Важкопораненому снайпером бійцю з Львівщини збирають кошти на лікування

За його життя борються лікарні Дніпра

Лікарі Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова борються за життя 27-річного мешканця Львівщини Андрія Дячишина, якого 29 серпня важко поранив снайпер на Донеччині, повідомив у Facebook директор лікарні Сергій Риженко, інформує Четверта студія з посиланням на Захід.нет.

«29 серпня снайпер вцілив йому у голову. Відразу з позиції, після надання першої медичної допомоги, організовано евакуацію в лікарню Мечнікова. Доставлений у вкрай важкому стані – кома 2, ШВЛ, медикамнтозна седація», – пише Сергій Риженко.

Бійця відразу взяли в операційну. Нейрохірурги зробили багатогодинну оперцію. Куля, за словами Сергія Риженка, увійшла у височно-тім’яну ділянку зліва і вийшла з іншого боку черепа.

«На п’ятий день після операції стан поволі стабілізується, кома 1. Нейрохірурги, реаніматологи, медсестри Мечнікова виходжують його, як рідного сина. Попереду довгий шлях лікування, болючих переживань і боротьба за життя молодого героя», – пише Сергій Риженко.

На сайті Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій повідомили, що поранено військового 24-ї окремої механізованої бригади Андрія Дячишина.

Андрій – сирота, на війні з 2014 року. Він вже мав два поранення, але залишився боронити Україну.

«Андрій отримав поранення, несумісне з життям, але вижив… На разі він знаходиться в лікарні ім. Мечникова. Лікарі роблять все можливе, щоб наш Захисник ЖИВ! Закликаємо усіх, кому не байдужа доля бійця допомогти фінансово», – йдеться у повідомленні.

5168 7573 7961 5869 – Кармазин Ольга Миколаївна (сестра Андрія).

Коментарі

Позначки: ,