Важкоатлети Львівщини вибороли 12 нагород на юнацькому чемпіонаті України

Новини 07 Листопада, 2023 79

Юлія Протасевич з Жидачева, яка представляє Спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу №1, зупинилась за крок від нагород у ваговій категорії 71 кг

Наймолодша команда збірної юнаків та дівчат до 13 років з важкої атлетики вразила усіх на чемпіонаті України, який відбувся на Закарпатті. Вони здобули загалом 12 нагород, з яких 6 – золоті, 4 – срібні та 2 – бронзові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Вікторія Футрик у ваговій категорії 40 кг виграла як у загальному заліку, так і у вправах, отримавши 1 місце у ривку і поштовху. Ця талановита спортсменка представляє Дитячо-юнацьку спортивну школу  ім. П. Короля. 

Ще один представник цієї школи Андрій Хома у ваговій категорії 34 кг став переможцем у загальному змаганні та в окремих вправах – ривку і поштовху.

У дуже запеклій боротьбі срібною призеркою стала Марія Микитишин, яка у ваговій категорії 55 кг посіла 2 місце в загальному змаганні, а також отримала 3 місце в ривку та 2 місце в поштовху. Марія представляє КДЮСШ «Атлет».

Ольга Добей у ваговій категорії 59 кг виборола срібну нагороду у загальному змаганні та зайняла 3 місце в ривку та 2 місце в поштовху в окремих вправах. 

Юлія Протасевич з Жидачева, яка представляє Спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу №1, зупинилась за крок від нагород у ваговій категорії 71 кг.

Збірна виступала на змаганнях за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Коментарі

Позначки: