Вашингтон чекає від Зеленського обіцяних реформ перед його візитом до США, – Волкер

Новини 27 Серпня, 2019 50
Курт Волкер

Курт Волкер

Поки що результатів роботи Зеленського, зазначив представник Держдепу, немає

Дата візиту президента Володимира Зеленського до США й досі не узгоджена. Про це заявив спецпредставник Держдепу США з питань України Курт Волкер в інтерв’ю телеканалу “Прямий”.

Водночас він підтвердив, що запрошення Дональда Трампа залишається чинним. Проте у Вашингтоні очікують від України формування нового уряду та реалізації задекларованих намірів перед візитом президента України Володимира Зеленського до Вашингтона. Бо ж поки результатів роботи Зеленського – немає.

“У президента Зеленського поки не було можливості втілити свої ініціативи, бо парламент ще навіть не розпочав роботу. Думаю, це станеться вже найближчого тижня. І тоді ми побачимо, який сформується уряд, хто стане прем’єр-міністром, хто очолить МЗС. І ми хочемо близько працювати з новою командою над втіленням всіх оголошених намірів та ініціатив. І ми б хотіли, щоб на момент візиту президента Зеленського до Білого дому ми могли б говорити і про те, чого досягнула українська влада, і про наші досягнення у двосторонній співпраці”, – зазанчив Волкер.

 

Коментарі

Позначки: