Вальс, танго чи сальса: у Зеленського ще думають, як танцювати з Тимошенко у Раді

Новини 02 Лютого, 2021 255
Експерт розповів про співпрацю Зеленського з Тимошенко. Фото: відкриті джерела.

Експерт розповів про співпрацю Зеленського з Тимошенко. Фото: відкриті джерела.

В “Слузі народу” поки не визначилися, в якому форматі будуть співпрацювати з фракцією “Батьківщина”.

Про це у коментарі журналістам розповів заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко, передає Цензор.НЕТ.

“Це ж не просто ми танцюємо якийсь вальс разом з іншою партією. Треба визначитись, що ми танцюємо: вальс, танго, сальсу чи контемпорарі. І чому це буде присвячено. Бо у нас багато розбіжностей із Юлією Володимирівною: вона пропонує газ по три гривні, а ми пропонуємо, щоб ринок газу був, вона проти продажу землі, а ми за. В мене питання, що це за танок буде, щоб не виявилось, що один партнер танцює танго, а інший взагалі пробіжку робить.

Треба домовитись щодо принципів, з якими ми працюємо, а потім далі говорити про якийсь формат: коаліція чи просто підтримка, чи спільне голосування, чи просто підтримка законопроєктів. Ми бачимо, що в “Слуги народу” є в принципі співпраця з різними фракціями щодо різних питань і вона не формалізується якимись угодами”, – сказав Корнієнко.

Він також зауважив, що на рівні двох фракцій постійно ведеться діалог “щодо окремих законопроєктів, реформ і тих позицій, щодо яких розбігаються думки”.

Як відомо, голова “Батьківщини” Юлія Тимошенко заявила про можливість створення нової коаліції з партією “Слуга народу”.

Нагадаємо, народна депутатка від “Європейської Солідарності” Вікторія Сюмар застерегла, що Тимошенко на чолі уряду може стати гарантом повернення російського газу в Україну.

Коментарі

Позначки: , ,