В університеті імені С. Ґжицького розпочалась реєстрація на творчий конкурс

Новини 12 Червня, 2021 234

Пресслужба ЛНУВМБ

З 1 червня ц.р. відкрита реєстрація вступників для участі у творчому конкурсі для здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». Про це розповіли у приймальній комісії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

Про це ІВ Четверта студія повідомила пресслужба ЛНУВМБ.

Бажаючі навчатися на спеціальності «Фізична культура і спорт» мусять представити сертифікати ЗНО з української мови та біології, а також пройти відбір на творчому конкурсі. Для участі у творчому конкурсі необхідно заповнити відповідну заяву. Під час реєстрації завантажити копію паспорта, кольорової фотокартки розміром 3х4 та фотокопію заповненої заяви. Реєстрація відкрита за посиланням. Зарахування на основі ОС «Молодший спеціаліст» відбувається за результатами фахової співбесіди.

На базі спортивного комплексу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького проходить багато обласних та всеукраїнських змагань. Студенти мають можливість користуватися багатьма сучасними спортивними залами та відповідним обладнанням. У ЛНУВМБ здобували свою майстерність багато майбутніх чемпіонів та призерів різноманітних змагань, серед яких і призер Кубка Європи, чемпіон України з вільної боротьби Олексій Доманицький.

Так нещодавно студентка I курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» Христина Басич стала чемпіонкою Украни з вільної боротьби серед кадетів та виконала норматив «Майстра спорту Українив» з вільної боротьби.

Всього у ветуніверситеті можна навчатися за 25 спеціальностями на бакалавраті та в магістратурі. Додаткові консультації можна отримати у приймальній комісії ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького: вул. Пекарська, 50, м. Львів (pk_vetuniver_lv@ukr.net). Телефони: (032) 239-26-13; 097-063-35-12, 093-024-18-89, 095-227-85-33.

Пресслужба ЛНУВМБ

Коментарі

Позначки: