В Україні з 12 травня планують відновити автобусне і залізничне сполучення, – Криклій

Новини 08 Травня, 2020 4 009

Фото: lviv.sq

Із 12 травня в Уряді планують почати відновлювати міське, приміське та міжміське сполучення транспорту. Спочатку хочуть відновити автобусні рейси та рух потягів, потім розглянуть можливість, як відновити внутрішні авіаперевезення.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Джерела Трускавця», про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

– Так, ми плануємо 12 травня відновлювати активність у містах, приміське, міжміське сполучення. Це все стосується автобусних і залізничних перевезень. Але багато що залежить від того, які показники щодо поширення вірусу ми матимемо станом на 12 травня», – повідомив Владислав Криклій.

Також він зазначив, що внутрішнє авіасполучення по Україні буде запущене трішки пізніше. Однак, коли зафункціонує сполучення пасажири будуть змушені дотримуватися у ньому санітарних норм.

– Напевно будуть стримуючі рішення та обмеження: маски, термоскринінг, де це можливо, в міському транспорті можна буде використовувати лише сидячі місця. Інакше ми матимемо гіперболічне зростання захворюваності, – підкреслив міністр.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,