В Україні у семи містах пройде другий тур мерських виборів

Новини 15 Листопада, 2020 111

Вибори 2020 у Львові, фото 4studio

У неділю, 15 листопада, відбудеться повторне голосування на виборах міських голів Луцька, Краматорська, Українки, Одеси, Сум, Херсона та Камʼянець-Подільська.

Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії, пише Четверта студія.

“15 листопада відбудеться повторне голосування з місцевих виборів 25 жовтня 2020 року. Зокрема, у 7 регіонах України – з виборів міського голови. А саме: у містах Луцьк (Волинська область), Краматорськ (Донецька область), Українка (Київська область), Одеса, Суми, Херсон та Камʼянець-Подільський (Хмельницька область)”, – йдеться в повідомленні.

За даними ЦВК, у повторному голосуванні з виборів міського голови, яке відбудеться на 932 виборчих дільницях, загалом зможуть взяти участь орієнтовно понад 1 млн 582 тис. виборців.

Крім того, 15 листопада у територіальних громадах з кількістю виборців до 10 тисяч у 16 регіонах відбудеться повторне голосування з виборів депутатів місцевих рад: 1 депутата міської ради, 15 депутатів – до 12 селищних рад, 37 депутатів – до 33 сільських рад.

Зазначається, що результати голосування з виборів депутатів місцевих рад та міських голів мають бути встановлені не пізніше як на пʼятий день з дня повторного голосування, тобто до 20 листопада включно.

Коментарі

Позначки: , , , ,