В Україні необхідно сформувати новий уряд національної єдності, – Синютка (ВІДЕО)

Новини 18 Червня, 2020 711

Олег Синютка. Фото 4studio

Народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка наголосив, що народні депутати повинні повним складом відправити другий уряд Зеленського у відставку

Народні депутати у повному складі повинні відправити уряд Шмигаля у відставку.

Як пише “Четверта студія”, про це у коментарі “Еспресо” заявив народний депутат фракції “Європейська солідарність” Олег Синютка.

“Мені здається дуже помилково, коли весь аналіз програми Уряду базувався на тому, що економічна криза почалася з коронавірусом. Це апріорі неправильно, і ця помилка робить неправильні висновки, і неправильні підходи до вирішення кризи”, – наголосив нардеп.

Він також додав, що не заважаю на спалах коронавірусу у Львівській області, прем’єр-міністр уже поборов вірус з трибуни Верховної ради.

“Дуже мене вразило, що сьогодні з трибуни парламенту прем’єр-міністр сказав, що він вже поборов коронавірус. Це дуже дивно на фоні того, що щодня у Україні збільшується кількість хворих”, – переконаний Синютка.

Народний депутат також додав, що сьогоднішнє провальне голосування голосування стало вироком для уряду

“Я переконаний, що депутати сьогодні повинні назбирати решту підписів, для скликання позачергового засідання, на якому поставити питання про відставку уряду в цілому. Натомість сформувати уряд, який би відповідав інтересам українців, мав чітку програму та складався з професійних людей. Сьогодні дуже важливо, аби цей “дзвіночок” почув Зеленський. Тому, що президент формував уряд, затверджував програми, він вирішує ключові напрямки бюджетних асигнувань, і саме він повинен зробити висновки, що ця влада не довгожитель”, наголосив Олег Синютка.

Коментарі

Позначки: , ,