В Україні кожен може перекваліфікуватись та перейти в ІТ

Новини 07 Серпня, 2023 63

За 2 тижні кожен учасник марафону безкоштовно спробує на собі найактуальніші IT-професії 2023 року

Вже понад рік ми намагаємось адаптуватися до нового життя: повітряних тривог, донатів замість кави та відсутності стабільності, яка зникла з початком повномасштабного вторгнення. Багато українців втратили роботу або ж їхні професії стали не актуальними, як туристичний бізнес, концертна діяльність і не тільки.

Про це пише Четверта студія з посиланням на освітній центр.

Саме тому важливо дати людям можливість отримати нову професію, а разом з нею стабільність, якої так не вистачає. Все це, а також хороший заробіток, страхування, перспективи, бонуси — можна отримати в IT-сфері, адже вона продовжує розвиватися та наймати спеціалістів попри кризу. Саме тому освітній центр DAN.IT та Work.ua організовують «Марафон професій», який допоможе зробити перший крок до омріяної кар’єри всім, хто хоче перекваліфікуватись в IT-спеціаліста, але вагається, який саме напрям обрати та боїться щось змінювати. 

За 2 тижні учасники познайомляться з найпопулярнішими професіями на українському ринку: програмуванням, дизайном, маркетингом, тестуванням, дата-аналітикою та рекрутингом. Спікери-практики занурять учасників у кожний напрям, розкажуть про обов’язки, навички, кар’єрні перспективи та розкриють секрети успішного працевлаштування одразу після навчання. 

Також на заході окрім теорії учасники зможуть попрактикувати свої скіли у кожному із напрямів на практичних уроках. Наприкінці марафону відбудеться зустріч з HR-спеціалістами, які поділяться актуальною інформацією: кого сьогодні наймають IT-компанії, які скіли потрібно розвивати та як пройти першу співбесіду, щоб все пройшло успішно. 

Після закінчення марафону в учасників буде можливість отримати грант на навчання в DAN.IT. Всього буде 2 місця, які отримають найактивніші студенти.

“IT одна з найстійкіших сфер у наш час, тому ми підтримуємо і розуміємо важливість допомоги в отриманні нової професії та працевлаштуванні. Ціль нашого марафону познайомити людей з IT-професіями, допомогти їм визначитися з напрямом та зробити все, щоб дійсно вмотивовані люди могли вивчитися та отримати бажаний офер!”, — Ксенія Столбова, CEO DAN.IT Education

2 тижні, 8 лекцій, 6 практичних занять і два переможці, які отримають шанс на нове життя.

Детальна програма заходу та реєстрація за посиланням.

Коментарі

Позначки: