В Україні для представників бізнесу проведуть безплатні консультації

Новини 23 Травня, 2023 94

Внутрішньо переміщені особи можуть отримати 20 тисяч гривень, але не всі / Фото: pixabay.com

KSE Graduate Business School разом з OLX Україна підтримують підприємців, які продовжують вести власну справу та роблять безцінний внесок у майбутнє нашої країни, тому в рамках проєкту “Розвиток малого та середнього бізнесу” нададуть консультації з адаптації до умов війни мінімум 100 підприємцям, і ще 200 підприємств отримають консультації від Торгово-промислової палати України щодо експорту та пошуку нових ринків. Як взяти участь у програмі та які її переваги — детальніше у матеріалі ІВ Четверта студія

Що передбачає програма?

Війна безумовно вплинула на бізнес, ринок став більш мінливим. Змінились ланцюжки поставок та збуту. За даними Міністерства економіки, понад 700 підприємств перевезло свої виробничі потужності з регіонів активних бойових дій у більш безпечні. Постають питання збереження робочих місць, оновлення внутрішніх процесів чи навіть бізнес-моделей. На довготривале навчання немає часу, та адаптувати бізнес під нові реалії потрібно вже зараз. 

Тому київська школа економіки KSE Graduate Business School за підтримки Міжнародної організації з міграції за фінансування Уряду Німеччини через Німецький банк розвитку створила програму консультацій для понад 300 українських підприємців — як адаптувати бізнес до умов війни. Також підприємці зможуть отримати консультації від Торгово-промислової палати України щодо експорту та пошуку нових ринків. 

OLX Україна надасть можливість безкоштовного розміщення оголошень на платформі та знижки на їх просування. Також кожен підприємець отримає  персонального менеджера, який надасть всю необхідну інформаційну підтримку. Крім того, під час старту та розвитку онлайн-продажів на платформі стане у нагоді чат-бот Центру підтримки клієнтів, у якому доступні структуровані відповіді стосовно найбільш поширених запитань. А наша безкоштовна онлайн-школа підприємництва допоможе познайомитися з усіма тонкощами роботи з онлайн-платформою, розповість про роль соцмереж і Google-аналітики у продажах, створення власного інтернет-магазину й отримання якісних лідів. Безкоштовно стати “студентом” школи можна на сайті Бізнес-хабу.

За словами бізнес-консультанта, експерта KSE Graduate Business School Олега Зубченка, в рамках проєкту “Розвиток малого та середнього бізнесу” команда провідних експертів поділиться найціннішою інформацією та надасть експертизи, щоб бізнес міг адаптуватись до нових умов і тримати економічний фронт.

Тож заповнивши анкету програми, ви отримаєте діагностику бізнесу та індивідуальні консультації в онлайн чи телефонному форматі, що допоможуть керівникам мікро-, малих та середніх підприємств проаналізувати виклики та можливості, визначити пріоритетні дії для свого бізнесу, знайти іноземних партнерів і встановити перспективні ринки для експорту – все, щоб бути міцнішими попри війну.

Кому підходить програма?

Перш за все ви маєте бути власником чи керівником мікро-, малого та середнього бізнесу, а саме, якщо:

  • відновлюєте свою діяльність на територіях, що зазнали значних руйнувань та впливу воєнних дій, адаптовуєтеся до нових реалій;
  • перемістилися у більш безпечні регіони та відновлюєте роботу за межами звичного для себе місця;
  • втратили свій ринок та шукаєте нові шляхи виходу на експорт.

Перевага буде надаватись компаніям, що розташовані в областях, які найбільш постраждали від військових дій. Також бізнесу, де працевлаштовані тимчасово переміщені громадяни, та релокованим підприємствам.

Можливості для учасників програми

Подання заяви. Це перший етап для знайомства з вашим бізнесом, який включає аналіз та оцінку викликів. Далі протягом двох днів ви отримаєте підтвердження про реєстрацію в проєкті та докладнішу анкету з діагностики вашого бізнесу.

Індивідуальні консультації. Програма передбачає дві зустрічі. Перша – діагностика бізнесу. Друга – консультація з релевантними до запитів підприємця експертами та складання плану зміцнення бізнесу. Ще через місяць-два відбудеться повторна зустріч, щоб обговорити питання підприємця та результати.

Нетворкінг. Протягом року підприємці матимуть доступ до навчальних вебінарів, а також будуть на звʼязку з експертами та спільнотою учасників.

Унікальні умови на онлайн-платформі OLX.  За умови участі в програмі від KSE Graduate Business School учасники матимуть безоплатні оголошення, брендований магазин, персонального менеджера та знижки на просування, що своєю чергою допоможе швидше розвивати свій бізнес.

Коментарі

Позначки: