В січні відбувався «турборозпад» команди Зеленського, – Гончаренко

Новини 17 Січня, 2020 185
Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

Володимир Зеленський. Фото: відкриті джерела.

З початку 2020 року розпочався «турборозпад» команди президента Володимира Зеленського.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час виступу з трибуни парламенту, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу партії.

«Січень виявився дуже цікавим. Сьогодні 17 січня. Це були, знаєте, такі собі 17 миттєвостей січня. Що ми побачили від нашої влади – Зеленського і компанії? Почалося все гарно – Буковель, президент на лижах. Потім він раптом якимось чудом з’явився вже на березі Індійського океану. Коли це стало відомо, почали вигадувати, що ж він там робить. Виявляється, що в нього офіційна програма. Потім така невдача – всі дізналися, що султан Оману в комі і згодом помер. Але Зеленський, можливо за допомогою медіумів, проводив з ним спілкування…», – сказав Гончаренко.

Він також вважає, що команда Зеленського має розібратися, чому посольство України в Ірані спочатку написало на своєму сайті, що причиною катастрофи літака була його несправність.

«Далі була катастрофа нашого літака в Ірані. Наше посольство дало інформацію, що це технічна несправність літака, що це ніяка не ракета, не теракт. Відбулося абсолютно жахливе плюндрування іміджу держави і національного авіаперевізника. Секретар РНБО Данілов кілька днів тому сказав, що це була запланована акція, погоджена з Києвом, такий хитрий хід для Ірану. Сьогодні міністр закордонних справ Пристайко вибачився за наше посольство в Ірані. Ви розберіться там…», – зауважив депутат.

«Далі Зеленський видав указ щодо призову з 18 років. Нагадаю, за п’ятого Президента Петра Порошенка призивали з 20 – ти. Потім здійнявся скандал, міністр оборони сказав, що будуть брати з 20-ти. Що відбувається? І вишенька на торті – історія з Гончаруком, з туманом в голові президента, з примітивним розумінням економічних процесів. Після того виявилося, що такий прем’єр державі не потрібен. А може і надалі потрібен? Ось такий січень для Зеленського – «турборозпад» команди», – додав Гончаренко.

Коментарі

Позначки: ,