В освітні заклади Дрогобича поступила низка повідомлень про замінування

Новини 16 Вересня, 2022 115

В освітні заклади Дрогобича поступила низка повідомлень про замінування

жодне з них не підтвердилось

Вчора містами Львівщини прокотилась інформація про низку замінувань. Дрогобич не став винятком. Вчора на електронну скриньку приймальної комісії Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка надійшло повідомлення про замінування головного корпусу університету. Аналогічні повідомлення надійшли до низки дрогобицьких шкіл.

Про це повідомили у відділі надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Дрогобицької міської ради, пише Четверта студія.

«Адміністрацією було проведено евакуацію всіх учасників освітнього процесу. Прилеглу до об’єктів територію огородили. Працівниками поліції було проведено обстеження приміщень на предмет наявності вибухонебезпечних речовин чи предметів. На щастя, жодних підозрілих предметів виявлено не було» – розповів начальник відділу НС та ЦЗ Ігор Юзьв’як.

В час воєнного стану ворог намагається всілякими методами дестабілізувати ситуацію в країні та сіяти паніку серед населення. Тому такі повідомлення є непоодинокими і можуть повторюватись надалі.

В той же час нагадуємо, – не варто нехтувати правилами безпеки. Тому в разі отримання повідомлень про замінування чи інші загрози одразу ж повідомляти за номером 102.

Коментарі

Позначки: