В Одесі затримали ґвалтівника неповнолітньої (ВІДЕО)

Новини 31 Березня, 2021 760

Ілюстрація: Волинь 24

В Одесі поліцейські затримали місцевого жителя за підозрою у ґвалтуванні неповнолітніх дівчат.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Одеської області, пише Четверта студія.

“Встановлено, що у 2019 році 49-річний житель Одеси, зареєструвавшись в одній із соціальних мереж під виглядом юнака, зав’язав дружбу з потерпілою, якій на той час було всього 13 років, і випросив у неї світлини інтимного характеру. Маючи компромат на дівчину, чоловік почав їй телефонувати, представляючись співробітником органу, який начебто контролює розповсюдження в інтернеті порнографічного контенту, і погрожувати тим, що розішле її фото батькам, родичам та однокласникам, якщо вона не зустрінеться з ним”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що боячись осуду, дівчинка дозволила чоловіку прийти до себе додому, коли мати була на роботі, чим той скористався, щоб задовольнити свої сексуальні потреби проти волі малолітньої.

“Залякування та ґвалтування дитини тривали майже два роки, аж доки вона не наважилася розповісти про все своїй матері, яка відразу ж звернулася в поліцію”, — зазначається в повідомленні.

Так, за результатами досудового розслідування та проведених експертиз працівники поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених частинами 3 та 4 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

“Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання затриманого поліцейські вилучили мобільний телефон та ноутбук, у яких зафіксована переписка з шантажуванням та залякуванням й інших дівчат, а також фото- та відеоматеріали порнографічного характеру за участю фігуранта та неповнолітніх на вигляд осіб. Кількох із них правоохоронці вже встановили і проводять з ними слідчі дії. Зі слів дівчат, правопорушник з ними познайомився так само в інтернеті”, — повідомляє пресслужба.

Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Наразі вирішується питання про внесення додаткових відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ст. 152 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.

Коментарі

Позначки: