В Івано-Франківську запустили безоплатні курси з графічного дизайну

Новини 04 Березня, 2024 28

як доєднатися

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр запускають одразу два безоплатних курси з вебдизайну та графічного дизайну. Навчання триватиме 3 місяці, а по його завершенню учасники опанують основи UX/UI дизайну та web-дизайну, і зможуть розпочати пошук перших клієнтів.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Гончаренко.центр.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, набір відкрили одразу на 2 курси: «Основи UX/UI дизайну» та «Основи web-дизайну». 

«Програма курсів розрахована на тих, хто лише починає своє знайомство з дизайном. Учасники опанують навички створення макету дизайну вебсайту, навчаться працювати в Figma та освоять анімацію сторінок. Крім цього, разом ми створимо роботи для вашого портфоліо, і вже під час курсу ви зможете розпочати пошук своїх перших клієнтів. Також ми навчимо проектувати діджитал-продукти, розуміти логіку користувача та презентувати себе майбутньому роботодавцеві», — зазначають у Гончаренко центрі. 

Тонкощам дизайну франківців навчатиме менторка Ірина Жлобіцька — досвідчена викладачка та дизайнерка з 10-ти річним досвідом.

До участі на курсі запрошують франківців та франківок віком від 18 років. Аби взяти участь у конкурсному відборі на курси, достатньо заповнити форму за цим посиланням. Із відібраними учасниками сконтактують і запросять на перше заняття курсу. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проекту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Коментарі

Позначки: ,