В Івано-Франківську запускають серію безкоштовних тренінгів з фінансової грамотності

Новини 29 Листопада, 2023 80

Фінансової грамотності франківців навчатиме Андрій Галько — консультант міжнародного фінансового посередника OVB Holding AG

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр запускають серію безкоштовних тренінгів «Персональна фінансова грамотність». 

Про це повідомила прес-служба Гончаренко. центр, пише Четверта студія.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, основне завдання тренінгу — «подружити» людей з їхніми грошима, щоб перетворити їх на зрозумілий інструмент досягнення цілей, забезпечення добробуту та створення фінансової незалежності.

«На тренінгах студенти здобувають розуміння грошових потоків: доходів та витрат, активів та пасивів; вчаться формувати заощадження та створювати фінансовий план, опрацьовують психологічні блоки, а також дізнаються, як працює економіка та інвестиції», — зазначають у Гончаренко центрі. 

Фінансової грамотності франківців навчатиме Андрій Галько — консультант міжнародного фінансового посередника OVB Holding AG. 

«Я займаюся розвитком фінансової грамотності в Україні вже 10 років. Ця тема непроста у реалізації, але актуальна для всіх українців: із грошима ми контактуємо щодня. Тому ми з Гончаренко центром вирішили запустити тренінги з основ персональної фінансової грамотності для дорослих, зокрема для внутрішньо переміщених осіб», — коментує Андрій Галько. 

До участі запрошують людей віком від 20 до 45 років. По завершенню курсу учасники будуть володіти всіма необхідними знаннями та вміннями для ефективного управління фінансами у сучасному світі.

Перший тренінг в межах курсу проведуть 1 грудня, 17:45 — 19:15 за адресою вул. Шашкевича, 1/1 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням

Довідка

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Коментарі

Позначки: ,