В Енергодарі окупанти почали вводити в обіг російські рублі

Новини 30 Квітня, 2022 130
На Сумщині п’ять дітей підірвались на мінах, які залишили окупанти

На Сумщині п’ять дітей підірвались на мінах, які залишили окупанти

В місті відкрилися магазинчики, де за «дерев’яні» продають сосиски, ковбасу й інші продукти, привезені з Криму, Білорусі та рф.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Енергодару.

Чи є у тих крамницях покупці? Так, і чимало. Втім річ не в любові до продуктів за радянськими ГОСТами, а у тому, що «живих»  українських грошей у людей вже не залишилося.

Проте радості й оптимізму «орублєніє» не викликає. Як би не старалися окупанти та їхні прислужники, на заміну гривні загарбницькими грішми місцеві жителі дивляться з острахом.

Ввести в обіг рублі загарбники з 1 травня планують і в теж окупованому військами Мелітополі. Через спротив населення збираються залучити до цього «процесу» колишніх працівників банківської системи, відправивши їх на навчання в  Ростов-на-Дону. 

В Енергодарі ж роSSійські «асвабадітєлі» планують запустити «Сбєрбанк росії» на базі захопленого українського Ощадбанку. Хоча рубль все одно стає валютою-ізгоєм. І не лише для українців на захоплених територіях, а й для всього світу. Ніхто не хоче мати справу з кривавими грошима російських фашистів.

«Тож майбутнє цих грошей, системи, яка ними послуговується, та «рубльових» людей – сумне та безпросвітне. А Запорізька область, колиска справжнього волелюбного козацтва (не плутати з каZаками!), була, є та буде українською. Завжди! 

Не втрачаймо сили духу. Наближаємо Перемогу разом!», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: