В чому відмінність між різними грудними імплантами

Новини 22 Березня, 2024 22

Разом із кваліфікованими спеціалістом все реально, якщо прислухатися до обʼєктивних рекомендацій лікаря та не піддаватися спокусі

Мамопластика обʼєднує широке коло жінок, які раз і назавжди наважились позбутися комплексів, повернути красу та пружність своїм молочним залозам, відчути привабливість та сексуальність абсолютно по-іншому. Жіночі груди після сучасної пластичної операції важко назвати силіконовими, адже хірурги зберігають натуральність форм та гармонійність параметрів у кожному індивідуальному випадку.

Делікатно працювати з вихідними формами та відійти від стереотипів про штучність розмірів при операції мамопластика реально завдяки різноманітності силіконових імплантів, які доступні на ринку для ендопротезування.

Види імплантів за формою

За формою імплантати можна розділити на три головні категорії:

  1. Імплантати анатомічної форми. Найулюбленіші краплеподібні імпланти, що мають високий попит серед пацієнтів українських клінік пластичної хірургії. Ця форма дозволяє створити дуже природні, охайні та гармонійні груди без жодного натяку на хірургічне втручання. Анатомічна форма з правильно підібраним обʼємом часто стає найвдалішим вибором для корекції молочних залоз.
  2. Круглі. Імплантати мають форму напівсфери, що створює додатковий ефект push-up у верхньому полюсі молочних залоз.
  3. Ергономічні. Форма імплантів розроблена на основі круглих, але вона змінюється залежно від положення тіла та гармонійно адаптується під нього.

Наповнювачі, типи поверхонь та оболонки

Безумовно, серед матеріалів для створення імплантатів найпопулярнішим є силікон, але існують й інші види наповнювачів, з якими працюють пластичні хірурги:

  • сольові;
  • гідрогелеві;
  • силікатні.

Оболонки

Інноваційною розробкою для покриття силіконового імплантата стала нанотекстурована оболонка, що має матову поверхню та мʼяку текстуру. Деякі виробники надають перевагу оболонкам із поліуретану.

Які імпланти на дотик?

Залежно від типу поверхні розрізняють:

  • гладкі (ймовірність розростання фіброзної тканини навколо таких імплантів та його підвищена рухливість зустрічається частіше, ніж у шорстких);
  • шорсткі (мають високий відсоток зчеплення з тканинами, що є в структурі молочних залоз та грудної клітки в цілому).

Ззовні при тактильних відчуттях майже неможливо розпізнати імплантати за типом поверхні, адже нові форми однозначно будуть приємні на дотик, мʼякі та натуральні.

Що впливає на вибір імплантатів?

У рідкісних випадках пацієнт до первинної консультації може визначитись із типом імплантатів, що підходять саме йому, адже на вибір і бездоганний результат надалі впливає дуже багато факторів:

  • вік і вага пацієнта;
  • еластичність шкіри;
  • параметри грудної клітки;
  • особливості анатомічної будови молочних залоз;
  • початковий розмір грудей та їх симетричність;
  • періоди вагітності, пологів, ГВ та можливі схуднення;
  • індивідуальні побажання.

Мамопластика — це саме та операція, що має особливу формулу у досягненні якісного результату. Разом із кваліфікованими спеціалістом все реально, якщо прислухатися до обʼєктивних рекомендацій лікаря та не піддаватися спокусі з другого розміру створити пʼятий.

Коментарі