В битві за Україну загинув трускавчанин Юрій Бунь

Новини 27 Червня, 2022 291

В битві за Україну загинув трускавчанин Юрій Бунь

У середу, 29 червня, в церкві святого пророка Іллі в Трускавці о 19.00 відбудеться панахида та Вечір Пам’яті зі вшануванням світлої пам’яті Героя України Юрія Буня

Знову сумна звістка прибула до Трускавця – 21 червня, мужньо боронячи нашу землю на Луганщині, загинув старший лейтенант, командир роти 1 МБ 2МР 24-тої бригади імені Короля Данила, а у цивільному житті найкращий син, внук, старший брат, наречений, вірний друг Юрій Бунь. Йому виповнилося лише 24 роки…

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Трускавецької міськради.

Народився Герой України 6 травня 1998 року у місті Трускавець. Юрій завжди мріяв стати військовим, і після закінчення Трускавецької школи-гімназії №2 почав втілювати омріяне в реальність. Закінчив з відзнакою Національну академію сухопутних військ ім. П. Конашевича-Сагайдачного у Львові у званні старшого лейтенанта.

За час тривалого навчання та здобування досвіду Юрій був нагороджений медаллю УБД та орденом «За мужність» 3-го ступеня.

Після закінченню вишу Юрій Бунь став не лише гордістю для батьків, родини, друзів та громади міста. Ним пишались і рівнялись на нього і військові побратими, що разом проходили службу на Луганщині у складі 24-тої ОМБр імені Короля Данила.

Наш Герой-трускавчанин Юрій Бунь був активним учасником захисту України під час АТО та надзвичайно уважним командуючим від початку агресивного нападу росії на Україну. Незадовго до загибелі ділився новиною, що йому прижиттєво присвоєно орден «За мужність 3-го ступеня». Хоча жорстока паща московського ворога захопила життя з тілом Юрія, але душа його чиста та вільна, її не знищити!

Трускавецька громада та вся Україна дякують тобі, наш Герою Юрію! Дякуємо, що захищав нас і своїм позитивом та жартами зароджував надію та дозволяв відчувати гордість! Пишаємось тобою на землі і молимось за тебе в небі! Світла і Вічна пам’ять!

У середу, 29 червня, в церкві святого пророка Іллі в Трускавці о 19.00 відбудеться панахида та Вечір Пам’яті зі вшануванням світлої пам’яті Героя України Юрія Буня.

Коментарі

Позначки: