В Буковелі відкрили тир: туристи піднімаються прямо над мішенями (ВІДЕО)

Новини 11 Січня, 2021 9 234

В Буковелі на гірськолижному курорті відкрили тир прямо на узвозі (колаж: РБК-Україна)

Відпочивальники скаржаться на небезпеку для туристів на підйомниках

В Буковелі відпочивальники скаржаться на небезпеку для туристів на підйомниках. Річ у тому, що на гірськолижному курорті можна тепер не тільки покататися, але і постріляти: у сотні метрів від підйомників розташовується тир. При цьому захисні щити, які обіцяли встановити для безпеки відвідувачів, так і не зробили.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє РБК-Україна.

Один з туристів Олександр Федак в мережі Facebook показав відео того, що відбувається в Буковелі. Як передає очевидець, підніматися на гору доводиться “на лінії вогню”.

“Ось так піднімаються на 14-му підйомнику гості Буковеля. Нас тут люблять, та так, що в зобу дихання спирає! Гігантські черги на під’їзді, в касах – це ми розуміємо, людей багато. Так Буковель вирішив зайвих відстріляти? Як сказав голова Федерації біатлону: “наші хлопці влучно стріляють”. Захисний щит, що закриває підйомник від прямих попадань, так і не зробили. Підрядники підвели. Вже МІСЯЦЬ ми піднімаємося на лінії вогню, прямо над мішенями. Так може закриєте цей чудовий тир, поки не закінчите роботи? Я не хочу бути мішенню!” – обурюється відпочиваючий.

Варто нагадати, що це не єдина біда в Буковелі. На тлі тотального локдауна українці масово вирушили на гірськолижний курорт. У мережі показали відео з натовпами туристів у Буковелі в перший день локдауна.

Як повідомлялося, на дорогах до Буковелю кілометрові затори, на витяги стоять багатолюдні черги.

Позитивні новини😉😉😉

В Україні вірус не передається у чергах на витяги, а британські вчені поки ламають голову, як…

Опубликовано Тарасом Жиравецьким Воскресенье, 10 января 2021 г.

Коментарі

Позначки: , , , , ,