В аптеках досі так і не має масок, – Синютка (ВІДЕО)

Новини 02 Квітня, 2020 497

Як Синютка і Княжицький зустрічались із львів’янами. Фото 4studio

Одними оборонними і обмежувальними заходами – епідемію ми не подолаємо

Одними заборонами ми точно не досягнемо доброго результату.

Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив народний депутат партії «Європейська Солідарність» Олег Синютка, пише Четверта студія.

«Коли в Китаї був спалах коронавірусу я сподівався, що українська влада відреагує на виклики глобального світу. «Європейська Солідарність» тоді три тижні поспіль вимагала і збирала підписи для проведення позачергового засідання Верховної Ради, на якому би мали вирішити всі питання пов’язані з епідемією. Монобільшість схаменулась, коли проблема увійшла безпосередньо в Україну», – наголошує народний депутат.

Олег Синютка додав: «Європейська Солідарність”, не зважаючи на опозиційність, підтримала владні законопроекти, бо у таку складну хвилину треба, щоб і суспільство і політики об’єднувались для подолання біди.

“Для мене було величезним розчаруванням, що після двох тижнів влада так і не продемонструвала план заходів, які би допомогли Україні вийти з цієї ситуації. Тоді ми запропонували зміни до бюджету (розроблені Ніною Южаніною), які, на жаль, прийняті не були, бо демонстрували чіткий і прозорий механізм і перерозподілу, і спрямування і контролю за коштами”, – зазначив народний депутат.

Синютка додав, що “сьогодні говорити, що влада запропонувала план заходів – не приходиться”.

“Одними оборонними і обмежувальними заходами – епідемію ми не подолаємо», – резюмує Олег Синютка.

Водночас народний депутат наголошує, що в аптеках так і не має масок, а лікарні не забезпечені в повній мірі засобами захисту медиків.

Коментарі

Позначки: , ,