В аеропорту «Львів» заявили, що крадіжок багажу в них немає

Новини 16 Листопада, 2018 514

Скриншот ілюстрації/vesti-ukr.com

Вважають такі звинувачення дискредитацією групи обробки багажу

Аеропорт «Львів» спростовує закиди «певних осіб» щодо можливих крадіжок з багажу пасажирів і розцінює це, як  цілеспрямовану кампанію дискредитації аеропорту «Львів» яка, зокрема, стосується роботи персоналу групи обробки багажу.

Про це йдеться на офіційній сторінці Міжнародного аеропорту «Львів» у Facebook.

«Останнім часом почалася ціленапрямлена кампанія дискредитації Міжнародного аеропорту «Львів», яка, зокрема, стосується роботи персоналу групи обробки багажу. У відповідь на закиди певних осіб, повідомляємо:

Шановні пасажири, ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького» гарантує безпеку вашого багажу у зоні, підконтрольній аеропорту, вживаючи наступних заходів:

За вашим багажем проводиться відеонагляд від моменту його здачі до завантаження у літак;

Персоналу групи обробки багажу забороняється використовувати особисті речі при завантаженні/вивантаженні багажу у/з літака та у зонах сортування та видачі;

Для підвищення контролю за працівниками групи обробки багажу перед початком та після завершення робочої зміни персонал проходить персональний контроль та контроль особистих речей.

У разі отримання від пасажирів звернень щодо зникнення речей з багажу, проводиться службове розслідування на факт виявлення порушень з боку працівників групи обробки багажу. Жодного випадку, що зафіксував несанкціоноване проникнення у багаж в Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, виявлено не було.

За безпеку вашого багажу у непідконтрольній аеропорту зоні ми не несемо відповідальності», – зазначається у повідомленні.

Допис отримав активне обговорення у користувачів соцмереж, переважно тих, хто користувався послугами авіаліній.

 

Коментарі

Позначки: , ,