Усі теплопункти міста Новий Розділ залишились без обслуговуючого персоналу

Новини 16 Жовтня, 2019 1 204

Новороздільська ТЕЦ/"Розділля ТБ"

Може виникнути катастрофа з подачею питної води

Усі теплопункти міста Новий Розділ залишились без обслуговуючого персоналу через звільнення всіх працівників дільниці теплових мереж Новороздільської ТЕЦ.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Розділля ТБ», про це повідомив колишній майстер дільниці теплових мереж Новороздільської ТЕЦ Мирослав Николин.

«Всі 10 працівників звільнились. Може виникнути катастрофа з подачею питної води, зокрема, для мікрорайону БАМу у Новому Роздолі. За останні дні не було перепаду тиску в роботі системи 4-ого теплопункту, яка підкачує холодну воду для багатоповерхівок, але тепер роботу системи ніхто не контролюватиме».

У телефонному коментарі інший працівник ПП «Гарант Енерго М» Олег Николин, заступник головного інженера Новороздільської ТЕЦ зауважив: «Упродовж двох наступних днів особисто контролюватиме роботу 4-ого теплопункту і відтак подача води буде під контролем. Але через два дні я розраховуюсь. Заробітну плату не виплачують з травня місяця. Тому хто буде контролювати роботу теплопунктів – не знаю».

Олег Николин також зазначив, що на теплоцентралі залишились одиниці осіб, які є вузько профільованими спеціалістами. Упродовж останнього місяця мережі міста ніхто не ремонтував, оскільки вони без води і не під тиском.

Коментуючи дану ситуацію Ярослав Лесюк в.о. заступника директора управителя Новороздільської ТЕЦ каже, що проблему контролю роботи теплопунктів будуть вирішувати в робочому порядку.

Нагадаємо, починаючи з травня місяця поточного року персонал ПП «Гарант Енерго М», яка управляє Новороздільською  ТЕЦ, не отримує заробітної платні.

Працівники підприємства заздалегідь попередили керівництво ПП «Гарант Енерго М» про наміри щодо звільнення через кількамісячну заборгованість та закликали керівництво компанії вжити відповідних управлінських дій. Проте, ситуація не міняється, тож масовий відтік кадрів з ТЕЦ триває, а звільнені працівники не можуть отримати свої трудові книжки. Про це інформує Мирослав Николин, майстер дільниці теплових мереж Новороздільської ТЕЦ

«Сьогодні ми прийшли за трудовими книжками, оскільки відповідні заяви були нами написані заздалегідь, проте нам їх не видають. Кажуть, що немає наказу з Києва. Що це таке? Деякі люди вже знайшли можливість працевлаштуватись і вони потребують своєї трудової книжки, яку їм Гарант не видає».

Ярослав Лесюк в.о. заступника директора управителя Новороздільської ТЕЦ каже, що наразі не може прокоментувати дану ситуацію. Також, з його слів, керівництво ПП «Гарант Енерго М» 15 жовтня було присутнім на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій, що діє при Львівській ОДА.

 

Коментарі

Позначки: , , ,