Усі лікарні Дублянської міської лікарні отримали попередження про звільнення

Новини 08 Липня, 2021 106

У лікарні швидкої допомоги запрацювало нове реанімаційне відділення, фото ЛМР

Усі лікарні Дублянської міської лікарні отримали попередження про звільнення

Лікарі Дублянської міської лікарні, включно з головним лікарем, отримали повідомлення про звільнення з 31 серпня. Заклад обіцяють приєднати до 1-ї міської лікарні ім. Князя Лева, однак наразі жодного документу, який би це гарантував, немає, передає “Еспресо.Захід” .

“Лікарня у Дублянах існуватиме. Це 100%. Але який буде штатний розпис, я ще не знаю. Тож гарантувати, що працевлаштують усіх, я не можу, – каже головний лікар Дублянської міської лікарні Олег Демків. – Досі ми належали до Жовківської центральної районної лікарні, тепер переходимо до Львівської ОТГ. Тому формально нас звільнили з Жовківської лікарні і, швидше за все, працевлаштують у 1-шу міську лікарню”.

У лікарні князя Лева “Еспресо.Захід” підтвердили, що Дублянську міську лікарню і ще чотири амбулаторії мають приєднати до їхнього закладу, однак жодного документу про це поки немає. “Знаємо, що йдеться орієнтовно про сотню працівників. Але все ще висить у повітрі. Можливо, завтра на сесії затвердять якийсь порядок”, – пояснили у закладі.

Наразі лише у Дублянській лікарні налічується приблизно 90 працівників.

Коментарі

Позначки: ,