“Усі агенти НАБУ поза законом”, – Юрій Луценко

Новини 03 Грудня, 2017 91

Генеральний прокурор України Юрій Луценко

Генеральний прокурор каже, що люди використовують незаконні методи провокацій, ніхто з них не допущений до держтаємниці, але їм надаються матеріали прослушки НАБУ

Увесь апарат агентів НАБУ станом на сьогодні є поза законом, а під час роботи вони використовують контрабандну техніку.

Про це в ефірі телеканалу “1+1” ввечері 3 грудня заявив генпрокурор Юрій Луценко, – повідомляє “Українська правда”.

“Закон вимагає, щоб під час відбору кандидати проходили відкритий конкурс. Але попри це десятки агентів, у т.ч. і ті двоє, зафіксовані на конспіративній квартирі, були обрані на “закритих процедурах”, що суперечить закону”, – заявив Юрій Луценко.

“Маємо нелегальних агентів, які використовують незаконні методи провокацій, ніхто з них не допущений до держтаємниці, але їм надаються матеріали прослушки НАБУ, що є кримінальним злочином, вони використовують не зареєстровану в Україні техніку для прослуховування, яку завезено контрабандним шляхом, а отримані матеріали вони використовують у своїй роботі”, – зазначив він.

“Це величезний букет нелегального угруповання, яке діє нелегальними методами з нелегальною апаратурою. Про це – двох агентів – я дізнався десь 2 тижні тому.  Тепер бачу усю повноту проблеми”, – додав Генеральний прокурор.

Коментарі

Позначки: , , ,