Урядова програма містить багато непрофесійних речей, – нардеп

Новини 31 Травня, 2020 597
Артур Герасимов

Артур Герасимов

Так звана «антикризова» програма уряду Зеленського передбачала масове тестування на коронавірус. Однак мільйони тестів, які ще у березні анонсував особисто президент Зеленський, невідомо де, а українські лікарні третій місяць поспіль рятують благодійники і волонтери. Про це в ефірі програми «Свобода Слова Савіка Шустера» на телеканалі «Україна» заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов.

«В цій самій програмі написано, що для виходу країни з епідемії потрібна достатня кількість тестувань. Якщо не помиляюся, 20 березня Зеленський сказав, що в країну найближчими днями заїде 10 млн тестів. Виникає тільки одне питання – їх вкрали по дорозі чи це була знову брехня? І знову благодійники мали рятувати країну», – зазначає Герасимов.

Він наголосив, що урядова програма містить багато непрофесійних речей і не допоможе бізнесу, до того ж фракція Зеленського ухвалила в парламенті анти-підприємницькі закони.

«Закон проти бізнесу прийняла команда Зеленського в парламенті, закон проти ФОПів прийняла команда Зеленського в парламенті. Ми червоними кнопками проти цих законів голосували. 10 квітня в цій студії Денис Шмигаль нам сказав, що в травні буде створено 500 тисяч нових робочих місць. Виявилась брехня. Потім було про 300%, про костюми, завезені державою, яких немає насправді, бо ми всі чули виступи з трибуни парламенту, що немає цих костюмів», – нагадав Герасимов.

Співголова фракції «Європейська Солідарність» застеріг, що управлінський хаос, який створюється управлінцями Зеленського, поглиблює проблеми в економіці.

«Перед мікрофоном має стояти не Денис Шмигаль, а персонально Зеленський. Тому що хто прем’єр-міністр – неважливо, хто в монобільшості – неважливо, на жаль, це просто «манекени» з музею Володимира Олександровича. Що уряд Дениса Шмигаля, так само як уряд Гончарука. Тому що в управлінському хаосі, який створив Зеленський – на жаль, цей управлінський хаос, непрофесійний, може створити тільки проблеми. Ми парламентсько- президентська республіка, але, на жаль, зараз в реальності це чисто президентська, бо моновлада у однієї людини в цій країні», – констатував Артур Герасимов.

Коментарі

Позначки: , , ,