Уряд Зеленського закупив неякісні тести на коронавірус, – нардеп

Новини 13 Травня, 2020 400
Олексій Гончаренко

Олексій Гончаренко

Центр громадського здоров’я при Міністерстві охорони здоров’я повідомив, що тести на коронавірус, які були закуплені державою в одній із приватних фірм, виявилися бракованими.

Про це народний депутат від «Європейської Солідарності» Олексій Гончаренко сказав у коментарі журналістам, пише Четверта студія.

«У нас з’явилась інформація у вигляді листа Центру громадського здоров’я при Міністерстві охорони здоров’я України, в якому вони забракували тести, які були закуплені державою в одній із приватних компаній. Там йдеться про те, що ці тести непридатні, не працюють. Шмигаль мені на це сказав, що він про цю ситуацію не знає, але думає, що це фейк. Я йому цитую лист Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я, а він каже, це фейк», – наголосив Гончаренко.

«З таким успіхом можна було взагалі не приходити в парламент і не звітувати. Кабіненет Міністрів може з вулиці Грушевського переїхати в ресторан «Велюр» на вулиці Володимирській, і там працювати, бо сенсу в цих хлопцях немає. Бо вони або нічого не знають, або нічого не вирішують, або ні на що не можуть відповісти», – додав Гончаренко.

Коментарі

Позначки: , , ,