Уряд не планує послаблювати карантин у Львові

Новини 09 Червня, 2020 11 852
Фото: Денис Шмигаль (РБК-Україна)

Фото: Денис Шмигаль (РБК-Україна)

Раніше влада Львівської області звернулася з проханням послабити карантин

В уряді не планують послаблювати карантин у Львові. Звернення влади назвали “політичною”, оскільки є критерії МОЗ, які не дозволяють пом’якшити обмеження.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в Кабінеті міністрів.

Так, в уряді прокоментували заяву мера Львова Андрія Садового, в якому він розповів, що провів спільну нараду з прем’єр-міністром зі спробою переконати дати обласної комісії з надзвичайних ситуацій дозвіл на ослаблення карантину в місті.

“Але ж він не сказав, що переконали… Якщо вони не підпадають, то це більше політичне звернення. Діє адаптивний карантин і критерії. Тим більше Львів, де все погано. Якщо навіть нараду проводили тому, що там виключно погана ситуація”, – розповіли в уряді.

За словами співрозмовника, на засіданні уряду в середу не будуть розглядатися винятки щодо карантинних заходів для окремих міст чи регіонів.

“Завтра в порядку денному будуть вноситися зміни в постанову, але винятки для міст – неможливі. В уряді не можуть розглянути ослаблення карантину для окремих регіонів, адже зараз діє адаптивний карантин”, – додали в Кабміні.

Коментарі

Позначки: ,