Уруський таємно відвідав Львівщину

Новини 10 Серпня, 2020 910

Фото ЛОДА

Сьогодні, 10 серпня, з робочим візитом на Львівщині перебував віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

Віце-прем’єр-міністр України відвідав державне підприємство «Львівський бронетанковий завод», який входить до складу ДК «Укроборонпром», де поспілкувався із трудовим колективом.

На підприємстві працюють високопрофесійні конструктори та технологи, які розробляють КД на нові види оснастки для ремонту бронетехніки з використанням автоматизованих систем проектування. А також, освоюють ремонт нових видів бронетанкової техніки і розробляють варіанти їх модернізації. Загалом на заводі працює майже сім сотень людей.

Також Олег Уруський відвідав цехи підприємства, хімічну лабораторію, відділ інформаційних технологій, а також конструкторське бюро. У межах робочого візиту на Львівщину Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський також оглянув Державне підприємство «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод», що спеціалізується в галузі ремонту авіаційної техніки військового призначення та Львівський державний завод «ЛОРТА», серед основних видів діяльності якого: виробництво бортової апаратури, радіолокаційних станцій, наземної апаратури, ремонтних станцій, призначених для забезпечення робіт по технічному обслуговуванню та ремонту цифрових обчислювальних систем зенітно-ракетних комплексів, радіовимірювальної апаратури.

Окрім цього, Олег Уруський відвідав ПАТ «Концерн-Електрон», де ознайомився із продукцією яку воно виробляє. Серед якої: трамваї, тролейбуси, міські автобуси, електробуси, електроніка, що управляє транспортом, технологічне обладнання для діагностування роботи, системи кліматизації для автобусів, телевізійна техніка, полімерна продукція тощо.

В межах візиту Віце-прем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України розповів про завдання та цілі новоствореного Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості.

Як він зазначив, першочерговий пріоритет нового відомства — це галузі промисловості з високою доданою вартістю та інноваційною складовою.

«Ми повинні кардинально поміняти картину, яка є на сьогоднішній день. Зрештою, важливо, щоб наш виробник також почував себе гідно»,- зазначив Олег Уруський. Також це робота спрямована на сталий розвиток стратегічних галузей промисловості, створення нових робочих місць, збільшення надходжень до державного бюджету, що забезпечить розвиток регіонів.

Додамо, повідомлень для журналістів про візит Уруського не було.

Коментарі

Позначки: