Урбаністи Садового хочуть зменшити затори на Шевченка

Новини 27 Липня, 2023 304

Але світлофор виключити не хочуть

До уваги водіїв! Для зменшення заторів на підходах до перехрестя вул. Шевченка – Левандівська – Залізнична від сьогодні змінено організацію дорожнього руху!

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

Прийнято рішення призупинити на 2 місяці дію смуги громадського транспорту на ділянці вул. Шевченка від вул. Єрошенка до вул. Левандівської в сторону Рясне-2.

Відповідну пропозицію ЛКП “Львівавтодор” сьогодні, 27 липня, підтримала міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Схему зі змінами в організації дорожнього руху передано Управлінню патрульної поліції у Львівській області.

ЛКП “Львівавтодор” спільно з Департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР працює над тим, щоб покращити ситуацію із ускладненням руху транспорту на підходах до перехрестя вул. Шевченка – Левандівська – Залізнична, де 20 липня у тестовому режимі запрацював світлофорний об’єкт. Проблемними ділянками залишається вул. Левандівська, вул. Єрошенка та вул. Шевченка від центру міста, а також перегін вул. Шевченка від вул. Єрошенка до вул. Залізнична.

Відтак на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху розглянули та погодили пропозицію про тимчасове призупинення дії смуги громадського транспорту на ділянці вул. Шевченка від вул. Єрошенка до вул. Левандівської в сторону Рясне-2.

Таким чином на даному відрізку рух у напрямку від центру для всіх видів транспорту буде організовано двома смугами.

Це допоможе збільшити пропускну здатність та зменшити “корки” на вул. Левандівській, де наразі найскладніша ситуація, а також на вул. Єрошенка та на вул. Шевченка в напрямку від центру.

Вже зараз працівники ЛКП “Львівавтодор” змінюють дорожні знаки та наносять дорожню розмітку

Коментарі

Позначки: , ,