УПЦ МП працює на дискредитацію самої ідеї української держави, – Синютка

Новини 16 Квітня, 2020 180

Скриншот відео ZIK

Робота Української православної церкви Московського патріархату спрямована на дискредитацію самої ідеї української державності.

Про це в ефірі “Прямого” сказав народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка.

“Очевидно, що вони (УПЦ МП – ред.) діють в інтересах країни-окупанта, вони діють в інтересах країни-агресора. І вони роблять все для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні. Це, до речі, не перший приклад, коли, на превеликий жаль, церква російська зовсім по-іншому демонструє свою поведінку.  Її поведінка та її представників не відповідає інтересам української держави й інтересам українських громадян. Тому вся їхня робота здебільшого спрямована на те, щоб посилити конфлікт. Вся їхня робота спрямована на те, щоб дискредитувати саму ідею Української держави.

І те, що вони під приводом святкування наражають людей на небезпеку ще раз говорить про те, що основну свою функцію – турбуватися про своїх прихожан – вони не виконають. Навпаки… не знаю, яким чином вони розглядають тих людей, які є прихожанами російської церкви в Україні. Але, на превеликий жаль, це точно не відповідає інтересам людей”, – сказав політик.

Коментарі

Позначки: ,