Улюблену гітару від бабусі Міша Крупін віддав за 140 тисяч гривень

Новини 03 Квітня, 2023 93

Щоб купити пікап для ЗСУ

31 березня Міша Крупін та гурт «Корупція» дали концерт у Києві, на якому провели особливий благодійний аукціон і зібрали 140 тисяч гривень для допомоги українським захисникам.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Концерт відбувся у Boho Yosai.  Зібралися ті, хто по-справжньому люблять творчість Міші Крупіна.

У межах виступу відбувся благодійний аукціон, на якому Міша презентував свій лот — свою найдорожчу гітару, яку на 40-річчя подарувала його бабуся Циля Ісаківна.

— Я мріяв про цю гітару, адже вона дуже легка, тож бабуся Циля, яка, власне, ще з дитинства найбільше підтримувала всі мої музичні починання, на 40-річчя здійснила цю мрію – подарувала мені цю крутющу гітару, — ділиться Міша Крупін. — Ця гітара, до речі, зі мною об’їздила всю Україну! Саме на ній я грав під час свого найпершого великого туру. Але наскільки б дорогою вона не була для мене, я без роздумів віддав її на благодійний аукціон. Адже насправді гітари зараз — це просто ніщо в порівнянні з життям наших хлопців.

140 тисяч гривень, які вдалося зібрати на аукціоні, Міша Крупін перерахує на придбання пікапу для захисників, які зараз воюють на запорізькому напрямку.

А після Перемоги, сподівається, що зможе викупити свою гітару назад…

Коментарі

Позначки: ,