“Укрзалізниця” запускає поїзд до Карпат

Новини 30 Липня, 2020 314

Фото: Укрзалізниця

Поїзд відправиться з Києва 3 серпня

«Укрзалізниця» відновлює курсування поїзда №217/218 Київ — Рахів. Квитки вже у продажу, їх можна придбати на офіційному сайті компанії або в залізничних касах.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сайті «Укрзалізниці».

Як зазначається, у перший рейс цей поїзд відправиться з Києва 3 серпня, далі курсуватиме по непарних днях, а з Рахова 4 серпня та курсуватиме по парних днях.

З детальним розкладом поїзда можна ознайомитися на офіційному сайті Укрзалізниці.

Як наголошується, для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

Довідково. Рахів  — місто в Україні, адміністративний центр Рахівського району Закарпатської області. Рахів — районний центр, який лежить у мальовничій улоговині вздовж річки Тиси між гірськими хребтами. З півночі його обіймають Привододільні Ґорґани, на заході височіє Свидовець, на північному сході — Чорногірський хребет, а з півдня наступають Рахівські гори. Це найвисокогірніше місто, середня висота — 820 м над р. м. Рахів також “рекордсмен” у номінації найбільшого перепаду висот між вулицями, який сягає 600 м — найнижча вулиця розміщена на вистоті 400 м, найвища — 1000 м.

Коментарі

Позначки: , , ,