Укрзалізниця на прохання провідників перефарбує вагони, а для пасажирів знову готуватимуть чай (ФОТО)

Новини 29 Листопада, 2020 5 140

Фото: ФБ/Zhmak Volodymyr

У вагонах також облаштовано полички для мобільних телефонів

Укрзалізниця  змінить колір вагонів із світлого – на темний.

Як пише «Четверта студія», про це повідомив на своїй сторінці у ФБ голова правління Укрзалізниці Володимир Жмак.

«УЗ продовжує ремонт парку вагонів: дбаємо про безпеку й не забуваємо про дрібниці – встановлено камери, замінено поручні, облаштовано полички для мобільних телефонів та USB-розетки. Після того, як порадилися з провідниками, вирішили змінити і фарбування вагонів: світлий фон – на темний. Нові кольори – не лише гарно, а й практично. Провідники результатом задоволені», – написав на своїй сторінці у ФБ голова правління Укрзалізниці Володимир Жмак.

Друзі, потрібен ваш відгук.
УЗ продовжує ремонт парку вагонів: дбаємо про безпеку й не забуваємо про дрібниці -…

Опубликовано Zhmak Volodymyr Суббота, 28 ноября 2020 г.

А ще, пасажири знову зможуть замовляти чай та каву. Про це повідомляє Укрзалізниця.

“Укрзалізниця відновлює реалізацію чайно-кавової продукції у поїздах. З 1 грудня 2020 року Укрзалізниця поновлює реалізацію чайно-кавової продукції у пасажирських поїздах. Таке рішення прийнято через численні звернення та побажання пасажирів повернути чай та каву.

Зі свого боку Укрзалізниця надаватиме послуги відповідно до санітарно-гігієнічних та протиепідемічних норм. Усі напої надаватимуться в одноразовому посуді — гофрованих стаканах місткістю 250 мл. Ціна послуги для пасажирів не зміниться: як і раніше, чай, кава та вода у пляшці (0,5 л) коштуватимуть по 10 грн. Замовити та оплатити напої можна буде при оформленні проїзних квитків онлайн. Також для зручності пасажирів у поїздах буде реалізовуватися інша продукція в індивідуальному пакуванні: печиво, вафлі, снеки та інше.  Укрзалізниця опрацьовує можливість забезпечення пасажирів повноцінним харчуванням під час подорожей.

🥳У поїзди повертаються чай та кава

🔥З 1 грудня 2020 року Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia поновлює реалізацію…

Опубликовано Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia Пятница, 27 ноября 2020 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,