«Укртелеком» підвищує вартість трьох тарифних планів

Новини 31 Травня, 2018 81

«Укртелеком» з 1 червня підвищує вартість трьох тарифних планів «Домашній Базовий», «Загальний базовий» і «Домашній Безлімітний» на 8,2-11,2% (на 6 грн з ПДВ).

Про це інформує прес-служба компанії.

Як зазначається у повідомленні,  «Укртелеком» підвищує вартість тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв`язку, до яких входять пакетні послуги – хвилини на спілкування всередині країни, з абонентами мобільних операторів.

«Це не стосується абонплати, яка регулюється державою. «Укртелеком» має лінійку тарифних планів, що включають тільки абонплату і відповідають граничним тарифам на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, встановленим НКРЗІ. Вартість цих тарифних планів не змінюється», – зазначається у повідомленні.

У пакетні хвилини входять міжміські дзвінки, розмови з абонентами SIP-телефонії, розмови з абонентами мобільного зв`язку, – зазначили у компанії.

«Вартість пакетних хвилин буде збільшена на 6 грн з ПДВ для тарифних планів «Домашній Безлімітний» (до 79 грн у містах і 74 грн у селах), «Загальний базовий» (до 63,48 грн у містах і 59,47 грн у селах ) і «Домашній Базовий» (до 74 грн у містах і 69 грн у селах)», – йдеться у повідомленні.

Як додали в компанії, місцеві розмови в цих тарифних планах не тарифікуються, тобто абонент може без обмежень спілкуватися в межах одного міста або району.

 

Коментарі

Позначки: , ,