Укрпошта запустила перекази за номером телефону

Новини 21 Лютого, 2022 50

"Укрпошта" доставлятиме відправлення в Білорусь автотранспортом замість літаків

Клієнтам Укрпошти, які користуються платіжними картками Visa, відтепер доступний сервіс переказу коштів за номером телефону.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Укрпошту.

Ця послуга стала можливою після того, як Укрпошта долучилася до глобального сервісу Visa Alias.

Щоб здійснити переказ, клієнту більше не потрібно мати карткові реквізити одержувача – достатньо вказати його номер телефону*. Перевага цього способу оплати, окрім простоти, в підвищеній безпеці, адже карткові реквізити одержувача не розголошуються.

Переказати кошти можна як у поштовому відділенні, так і на сайті Укрпошти (потрібно обрати спосіб оплати за телефоном)

«Укрпошта запропонувала клієнтам новий платіжний метод – більш зручний та безпечний, ніж класичний переказ з картки на картку. В такий спосіб ми дбаємо про захист персональних даних клієнтів. Фінансові послуги – один із ключових напрямків для Укрпошти, який ми плануємо розширювати, щоб усі українці мали рівний доступ до фінансових сервісів», – прокоментував директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Олег Кляпко.

Нагадаємо, що в середньому клієнти Укрпошти за день здійснюють понад 50 тис карткових операцій. Максимальна сума одного переказу по одній картці відправника – 14 999 грн, з урахуванням комісії.

Максимальна сума всіх переказів по одній картці відправника за добу – 65 000 грн.

*За умови, що картковий рахунок одержувача прив’язаний до вказаного номеру телефону, що буде відображено при здійсненні самого платежу на сайті пошти.

Коментарі

Позначки: