Українці з острахом очікують – чи не «здасть» Зеленський нашу державу, – Княжицький

Новини 09 Грудня, 2019 212

Микола Княжицький Фото: 24Канал

Українське суспільство очікує результатів зустрічі Зеленського та Путіна, тому що нікому невідомо, про що вони будуть на ній говорити, і на які компроміси піде український президент. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький в ефірі телеканалу «Прямий».

«Чи не «здасть» Зеленський Україну – основне питання, яке хвилює мільйони українців. Зустрічі в нормандському форматі, як правило, відбувалися тоді, коли у нас – або на фронті, або в країні – були дуже серйозні загострення. Ця зустріч, можливо перша, яка відбувається через велике і палке бажання Володимира Зеленського. І до чого призведе це бажання, сказати складно», – зауважив парламентар.

Микола Княжицький підкреслив, що зустріч між Путіним і Зеленським відбудеться після всіх зустрічей. І саме ця зустріч «сам на сам», викликає дуже велику тривогу.
«Вся Україна в очікуванні… Хоча всі служби українського і російського президентів говорили про те, що від цієї зустрічі не можна очікувати якихось великих проривів. Хіба що говоритимуть про розведення військ, про обмін заручниками і підніматиметься газова тема. Отже, наразі невідомо – у що виллється ця зустріч», – сказав політик.

Коментарі

Позначки: ,