Український шоумен і продюсер Ігор Кондратюк розкритикував Ані Лорак

Новини 13 Жовтня, 2021 1 366

Кароліна – яскрава ілюстрація дівчини-артистки, у якої мало мізків

Український шоумен і продюсер Ігор Кондратюк відреагував на скарги співачки Ані Лорак (Кароліни Куєк) на цькування в Україні та відсутність підтримки. Він сказав, що артистка навіть не зрозуміла, чому ніхто не став на її захист, коли вона поїхала до Росії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на OBOZREVATEL.

Таку думку Кондратюк висловив на своїй сторінці у Facebook. Він вважає, що артист не може бути поза політикою та виступати на території країни-агресора Росії, як це робила Лорак.

“Кароліна – яскрава ілюстрація талановитої, яскравої, магнетичної навіть дівчини-артистки, у якої, вибачте, мало мізків. Це інакше не називається”, – написав шоумен.

Він зазначив, що таких людей, яким байдуже, що на сході України точиться війна та вбивають наших громадян, чимало. Така ситуація, додав він, є сумною.

Нагадаємо: Ані Лорак дала інтерв’ю, де розповіла про свій переїзд до Росії. Вона заявила про “політичне замовлення”, через яке нібито була змушена поїхати, а також поскаржилася, що ніхто її тоді не захистив.

Раніше Кондратюк заявив, що культура не може бути поза політикою під час війни. Через це не можна ходити на концерти виконавців, які не підтримали відкрито територіальну цілісність України.

Коментарі

Позначки: ,