Українські прикордонники дозволили перетнути кордон чоловіку, якого розшукували за червоною карткою Інтерполу

Новини 30 Червня, 2020 3 249

Фото ілюстративне. Джерело: Суспільне

50-річного українця підозрюють у вбивствах та розкраданні майна в Україні

Під час перетину українсько-польського кордону, у пункті пропуску Шегині/Медика, польські прикордонники затримали громадянина України, який багато років перебував у розшуку за так званою червоною карткою Інтерполу. Розшукуваний чоловік перетнув кордон у напрямку Польщі, та вже був після українського паспортного контролю. 

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив польський активіст Томаш Баарт на сторінці спільноти Granica / Кордон PL – UA .

“Ця, здавалося б, звичайна справа може бути важливою для підриву довіри до українських прикордонних служб. Під час перетину кордону через ПП Шегині / Медика, польські прикордонники затримали громадянина України, розшукуваного кільканадцять років, у 190 країнах світу так званою червоною карткою Інтерполу. Річ у тім, що розшукуваний чоловік перетнув кордон у напрямку Польщі, та вже був після українського паспортного контролю. 50-річного українця підозрюють у вбивствах та розкраданні майна в Україні”,- зазначається у дописі польського активіста Томаша Баарта на сторінці Granica / Кордон PL – UA.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,