Українські актриси знялися в китайському серіалі: 200 мільйонів переглядів за тиждень (ВІДЕО)

Новини 29 Березня, 2021 2 128

На Львівщині зніматимуть історичний фільм

Актриси Ірина Каптєлова і Анастасія Седікова знялись у китайському серіалі “Один корабель, один світ” (Hai Yang Zhi Cheng), що посів 2 місце за популярністю у Китаї.

Про це йдеться на телеканалі “5 канал“, пише Четверта студія.

Серіал “Один корабель, один світ” презентували 23 березня 2021 року. Всього за тиждень китайську стрічку переглянули майже 200 мільйонів разів, що і вивело її у рейтинг найпопулярніших серіалів у Китаї. Не менший успіх отримав хештег про запуск проєкту.

Комедійно-драматичний серіал розповідає про круїзний корабель “Квантум моря”. Судно об’єднує долі 6 тисяч туристів і членів екіпажу, які переживають свої власні драми на борту, радощі і горя, а також боротьбу за власні вигоди.

Українки Ірина Каптєлова зіграла капітанку корабля Гетевей, а Анастасія Седікова перевтілилась в Наталю Рослякову. Як зазначається, обидві українські актриси не вперше грають у закордонних проєктах.

Як відомо, про принца Гаррі та Меган Маркл знімуть третій фільм. Він матиме назву Harry & Meghan: Escaping the Palace (“Гаррі й Меган: Втеча з палацу”) й розповість про те, як пара відмовилась від життя у королівському палаці.

Нагадаємо, як повідомив “Прямому” продюсер фільму, військовий журналіст Михайло Ухман, сучасний український бойовик “Шлях поколінь” розповідає про боротьбу українців за свою землю в минулому та сьогоденні. Стрічка фінансувалася з допомогою діаспори та небайдужих громадян України, але для завершення фільму не вистачає 170 000 гривень.

Коментарі

Позначки: