Українське лікарське товариство привітало онкохворих діток з Миколаєм (ФОТО)

Новини 20 Грудня, 2020 254

Фото: УЛТ у Львові

УЛТ продовжує традиції славетних попередників – галицьких лікарів, які завжди багато уваги приділяли благодійності і дбали про тих, хто потребував їхньої опіки

19 грудня голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда разом членкинею Головної Управи Наталією Смолинець відвідав онкохворих дітей, які перебувають на лікуванні у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі.

Як пише «Четверта студія», про це  повідомляється на сайті Українського лікарського товариства у Львові.

Як зазначається, голова УЛТ передав діткам та їхнім батькам вітання й подарунки з нагоди дня святого Миколая.

Така благодійна акція у день св. Миколая стала вже традиційною для Українського лікарського товариства у Львові.

Олег Дуда наголосив, що УЛТ продовжує традиції славетних попередників – галицьких лікарів, які завжди багато уваги приділяли благодійності і дбали про тих, хто потребував їхньої опіки.

“Сьогодні такий особливий день, що хочеться вірити у диво і нести людям радість. Цей рік видався дуже складним. Нас спіткало багато випробувань і багато втрат… Тому, мабуть, усі ми прагнемо відчути дух свята. Дуже хочеться подарувати радість і тепло серця усім тим, хто дійсно потребує нашої підтримки. Сьогодні ми відвідали діток, які борються з складною недугою. І хоч боротьба ця справа не проста, але я вірю, що жага до життя переможе. Я вірю у дива! Бажаємо діткам, незважаючи на важкі випробування, все ж відчути смак дитинства. Нехай у цей святковий час збуваються найзаповітніші мрії. У мене також є бажання, яке я нестомлююмь загадувати – нехай усі наші дітки будуть здоровими і щасливими!”, – сказав Олег Дуда.

«Українське лікарське товариство у Львові дякує компанії “Nestlé” за те, що долучилися до цієї акції.

Нагадаємо, що минулого року відбулася аналогічна акція до дня святого Миколая. Тоді голова Українського лікарського товариства у Львові відвідав онкохворих діток, які мешкають в районах області», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , , ,