Українська телеведуча публічно підтримала Путіна

Новини 26 Січня, 2022 587

Президент РФ Владімір Путін. Фото: Lenta.ru

Українська актриса та телеведуча Сніжана Єгорова публічно заявила, що підтримує президента країни агресора Володимира Путіна.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий, про це вона написала в Facebook.

“Я підтримую Володимира Путіна!!! Нехай ця таблетка від божевілля очистить Ваш мозок від темної сторони свідомості!!! Дивіться як акт екзорцизму. Якщо не хочете, щоб в пекло перетворився ваш будинок”, – написала Єгорова.

Під текстом вона дала посилання на відео російської програми, в якій Путін нібито розкриває підступні плани США.

У коментарях українці написали ведучій, що їм страшно за неї, також порадили їй їхати в Росію, якщо вона їй так подобається.

У своїх останніх постах вона демонструє свою неповагу до українців та називає людей “чортами”.

“Країну і народ грабували. Ґвалтувати. Знищували зсередини. Але місцеві чорти кричать, що у всьому Путін винен!!! Ну, ну”, – пише ведуча.

“Вони керують країною….Вони жонглюють долями…вони брешуть і глумляться над людьми похилого віку і дітьми….Вони – чорти”, – стверджує Єгорова

Примітно, що Єгорова відома своїми скандальними висловлюваннями. Наприклад, у 2020 році зірка заявила, що люди, які відстоюють незалежність України, готові віддати за неї своє життя “через високу суїцидальну готовність”. А у 2021-му Сніжана висміяла закон про державну мову.

Також вона робила дуже різкі заяви про учасників Революції Гідності.

“Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком. І готові своє життя покласти… Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє”. – казала ведуча.

Коментарі

Позначки: , ,