Українська сторона очікує на підтвердження від Ірану щодо безпечного вильоту для українських літаків, які мають забрати загиблих, – РНБО

Новини 08 Січня, 2020 197

Данілов Фото: ФБ/РНБО

За оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії МАУ, який розбився в Тегерані, знаходилося 2 громадян України – пасажири, і 9 членів екіпажу – також громадяни України

За оперативною інформацією, на борту Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», який розбився після вильоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані, знаходилося 2 громадян України – пасажири, і 9 членів екіпажу – також громадяни України. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

Як пише “Четверта студія” про це повідомляється на сторінці РНБО України  у ФБ.

За його словами, решта загиблих – громадяни іноземних країн.

Секретар РНБО України зазначив, що засідання оперативного штабу, який було створено у зв’язку з катастрофою літака, відбулось одразу після надходження інформації від Служби зовнішньої розвідки України про події в аеропорту Тегерана.

«Одразу за дорученням Президента України Володимира Зеленського було створено оперативний штаб для з’ясування усіх обставин трагедії. Ми вже маємо певний обсяг інформації, щоб розуміти, що відбувалося», – сказав Секретар РНБО України.

Водночас О. Данілов закликав не поспішати з висновками щодо причин авіакатастрофи до закінчення офіційного розслідування. О. Данілов повідомив, що українська сторона зараз очікує на підтвердження від Ірану щодо безпечного вильоту для двох українських літаків, які мають забрати загиблих. Також до Тегерану планують вирушити вітчизняні фахівці, які з’ясовуватимуть усі обставини катастрофи.

Коментарі

Позначки: , , , , ,