Україна виходить з низки угод СНД: Рада ухвалила закони

Новини 19 Червня, 2022 48

Україна виходить з низки угод СНД: Рада ухвалила закони

Народні депутати також підтримали законопроєкт №0147 про вихід із Угоди про підтримку і розвиток малого підприємництва в державах – учасницях СНД

Верховна Рада сьогодні, 19 червня, ухвалила низку законів щодо виходу України з угод у межах Співдружності Незалежних Держав.

Про це народний депутат Павло Фролов повідомив у Телеграмі, пише Четверта студія.

«Законом 0093 вийшли із Угоди щодо співробітництва у розвитку та використанні систем стільникового рухомого зв’язку серед країн-учасниць СНД», – написав депутат.

При цьому, парламентарії підтримали законопроєкт №0103, який передбачає вихід із Угоди про створення Міждержавного резерву біопрепаратів і інших засобів захисту тварин у державах–учасницях СНД, а також проєкт №0141, що передбачає вихід із Протоколу про внесення поправок до Угоди про Міжурядовий фельд’єгерський зв’язок щодо доставки офіційної кореспонденції органів СНД. Фролов зазначив, що протокол стосувався права співробітників на зберігання та застосування табельної зброї згідно з національним законодавством.

Народні депутати також підтримали законопроєкт №0147 про вихід із Угоди про підтримку і розвиток малого підприємництва в державах – учасницях СНД.

Водночас, народні депутати ухвалили закони про вихід України з угоди з СНД в боротьбі з незаконною міграцією (№ 0074); про вихід з угоди з СНД про Спільний аграрний ринок (№ 0084) та про вихід з угоди про увічнення пам’яті про мужність і героїзм народів СНД у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років (№ 0145).

Коментарі

Позначки: