Україна впевнено і безповоротно рухається в Європу – Президент

Новини 01 Січня, 2018 92

Ілюстративне фото

На цьому Глава держави наголосив у вітанні з Новим 2018 роком, яке транслювали центральні українські телеканали

“Ще раз вітаю сотні тисяч українців, які вже скористалися безвізом. І мільйони, яким він ще стане в нагоді. І всіх нас – із впевненим та безповоротним рухом до Європи. Ще минулорічної святкової ночі ми лише загадували бажання про безвіз, і от воно – здійснилося”, – сказав він.

Порошенко також привітав з Новим роком міжнародних партнерів, нагадавши, що США оприлюднили рішення про постачання Україні сучасної оборонної зброї, крок у цьому напрямі зробила й Канада, а Євросоюз продовжив санкції проти Росії.

Крім того, він додав, що “неначе під ялинку” було прийняте рішення Стокгольмського арбітражу, яке, за словами Глави держави, захистило нас від вкрай невигідних умов газового контракту 2009 року.

Новорічне вітання

Щиро вітаю українців з Новим роком!Величезна подяка кожному за оптимізм, віру у свою країну та у свої сили. Це – наш головний ресурс. Усе буде добре. Для цього, як вчив владика Любомир Гузар, нам слід молитися, ніби все залежить від Бога, але працювати так, ніби все залежить від нас. Бажаю миру, щастя, добробуту у новому 2018 році!

Опубліковано Петром Порошенком 31 грудня 2017 р.

Коментарі

Позначки: