Україна відзначає День зовнішньої розвідки

Новини 24 Січня, 2022 42

Україна відзначає День зовнішньої розвідки

Україна відзначає День зовнішньої розвідки.

Про це у Фейсбуці повідомив нардеп Михайло Цимбалюк, пише Четверта студія.

“Сьогодні – День зовнішньої розвідки. 24 січня свято відзначається через те, що в цей день у 1919 році в Українській Народній Республіці було створено перший підрозділ загальнодержавної розвідки.

Українська розвідка завжди демонструвала свою дієздатність, ефективність та величезний потенціал, що спирався на справжніх патріотів, сміливих і відважних особистостей, готових жертвувати собою заради кращого майбутнього вільної, незалежної та суверенної України. Більшість прізвищ розвідників так і не дізнається українське суспільство, а їхні родини не знатимуть про завдання, які вони виконували.

Про деякі успішні спецоперації майбутні покоління вивчатимуть в інструкціях та підручниках з грифом «Таємно» або для службового користування і навчання на факультетах вищих навчальних закладів Служби Безпеки України, Міністерства внутрішніх справ і ліквідованої Академії зовнішньої розвідки, а нині Тренінгового центру.

Щиро подяка всім працівникам зовнішньої розвідки за віддану службу Батьківщині та успішне протистояння агресору в умовах російсько-української війни! Бажаю, щоб найвище керівництво держави цінувало цих людей, розуміло їхні проблеми і вирішувало як службові, так і особисті питання.

Слава українським розвідникам!

Слава Україні!”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,