Україна відпускає на небо Геннадія Москаля

Новини 26 Березня, 2024 33

Минає 9 днів

…Нині минає 9 днів як відійшов у вічність Геннадій Москаль. Він назавжди залишиться у нашій пам’яті людиною із гострим розумом, і тим, який неухильно керувався принципами чесності й справедливості.

Про це пише нардеп Михайло Цимбалюк, інформує Четверта студія.

Генерал-лейтенант міліції, кандидат юридичних наук, заступник Міністра внутрішніх справ, заступник Голови Служби Безпеки України, керівник ГУ МВС України у Криму, на Дніпропетровщині, Закарпатті, голова Державного комітету у справах національностей та міграції, двічі очолював Закарпатську обласну адміністрацію і двічі Луганську обласну адміністрацію. Двічі народний депутат України.

Перший заступник голови комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.

Він завжди був послідовним і безкомпромісним керівником, який власним прикладом втілював високі стандарти державного службовця.

Постійно підтримував авторитет України на міжнародній арені.

Геннадій Геннадійович був не лише знаним правником і державником, а й повсякчас цікавився культурою та мистецтвом. Часто зустрічався з ним у Криму, Закарпатті, Луганську, де він мав честь працювати, і завжди жив і переймався проблемами культурних діячів. Жоден місцевий фестиваль не проходив без участі Геннадія Москаля.

Він цінував людяність і насамперед сам був Людиною, вмів прощати… Водночас, коли потрібно було бути безальтернативним, вірним ідеалам справедливості, відстоювати інтереси держави – ставав жорстким і принциповим.

Назавжди закарбувалася у свідомості його усмішка, енергійність і неймовірна працездатність. Вічна пам’ять!

Коментарі

Позначки: , ,