Україна веде перемовини з іще двома лоукостерами

Новини 27 Грудня, 2017 88

Ілюстративне фото

Про це повідомив міністр Володимир Омелян

Міністерство інфраструктури провадить переговори з іще двома лоукостерами, окрім SkyUp, про вихід на український ринок. Про це  pfzdbd міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі Еспресо.TV у вівторок, передає “Інтерфакс-Україна“.

“На початку року ми розпочали переговори з трьома компаніями, я не хотів анонсувати, що може бути три, тому ми обережно говорили про один, який відбувся. Вони оголосили себе цього року. Переговори з двома іншими тривають, я на 80% упевнений, що наступного року вони зайдуть на український ринок”, – сказав він.

“Поки що ми говоримо про компанію, яка вже відбулася, це 100% українського приватного капіталу – SkyUp. Дві інші будуть із 49% іноземного капіталу та 51% українського, щоб вони могли здійснювати внутрішні українські рейси”, – уточнив Омелян.

Він зазначив, що “вони уважно аналізують ринок – це суттєві капіталовкладення, і вони мають почуватися на 100% захищеними і вірити державі”. Міністр запевнив, що жоден із лоукостерів не матиме преференцій на українському ринку.

“Для нас важливо, щоб це були не лише внутрішні, а й міжнародні авіаперевезення у форматі вільної конкуренції. Ми не хочемо створювати преференції або особливі умови для когось. Умови будуть рівними для всіх. Конкуренція має бути”, – заявив Омелян.

Коментарі

Позначки: ,